Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Μήνυμα για τις Εκλογές του Οκτώβρη

Σε ένα μήνα το αργότερο, η Χώρα μας θα έχει καινούρια Κυβέρνηση. Ο πολίτης θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει το ρεαλιστικό και στρατηγικό όραμα του Κώστα Καραμανλή ή αν θα γοητευτεί από τις δημαγωγίες, τα μεγάλα λόγια και τις ωραιοποιήσεις του Γιώργου Παπανδρέου. Ο πολίτης θα πρέπει να αποφασίσει αν υπάρχει η πολυτέλεια να αλλάξει η βασική πολιτική καταπολέμησης της κρίσης, της στήριξης των επιχειρήσεων, της στήριξης των εργαζομένων, της στήριξης των αγροτών και να πάμε σε πολιτικές που για λόγους δημοφιλίας θα μας οδηγήσουν δεκαετίες πίσω.

Σε τοπικό επίπεδο, ο Ημαθιώτης θα πρέπει να ζυγίσει σοβαρά την πορεία και κυρίως το έργο του καθενός μας. Την παρουσία μας στην Βουλή, την στήριξή μας στις ευπαθείς ομάδες, την αποτελεσματικότητα και την εμπειρία μας. Εγώ ανοίγω τον δημόσιο διάλογο με ένταση πλέον και στις επόμενες ημέρες θα επισκεφτώ όλη την Ημαθία. Συνεχίζω επίσης τον δημόσιο διάλογο και με τους νέους, μέσω του Ιστολογίου μου mxalkidis.blogspot.com όσο και μέσω της Ιστοσελίδας μου, www.mxalkidis.gr, στην οποία μπορεί ο καθένας να βρει όλες μου τις παρεμβάσεις, όλες μου τις ομιλίες στη Βουλή και σε Επιτροπές, με ήχο και εικόνα, προκειμένου να διαμορφώσει την πληρέστερη δυνατή εικόνα για την υποψηφιότητά μου.

Θέλω τέλος να στείλω ένα ειλικρινές μήνυμα, από καρδιάς, στους φίλους και τις φίλες της Νέας Δημοκρατίας: εμπιστευτείτε τον Πρωθυπουργό μας ο οποίος είναι και ο μόνος που ξέρει. Διώξτε το προσωρινό σας σάστισμα, θυμηθείτε τις αυθεντικές και απαράμιλλες αρχές του κόμματός μας, εκτιμήστε ότι με θάρρος πάντα αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, και κυρίως, αναλογιστείτε τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου μας, του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, το οποίο συνεχώς αποδεικνύει ότι δεν άλλαξε σε τίποτα.

2 σχόλια:

  1. Προσωπικά είμαι ένας από αυτούς τους χιλιάδες ανθρώπους που σας ψήφισαν που δεσμευτήκατε προσωπικά ότι θα κάνετε τα αδύνατα δυνατά για μπω σε ένα πρόγραμμα των Stage. Δύο χρόνια τώρα τάζετε και υπόσχεσται κάτι για το οποίο δεν υπάρχει. Το ψέμα και η υποκρισία έχουν τα όρια τους, για αυτό και ο δημοκρατικός λαός θα τιμωρησει όλους εκείνους που εκμεταλλεύτηκαν τις δυσκολίες της Ανεργίας που βιώνουμε όλοι εμείς οι απλοί πολίτες αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτό που σας εκφράζει είναι τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα... Οι εκβιασμοί και οι απειλές είναι πλέον γράμμα στον Θεο. Δεν σας φοβόμαστε γιατί ο φόβος μας πλέον έγινε οργή.. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το μήνυμα θα σταλεί στον κάδο ανακύκλωσης γιατί απλά δεν έχετε το θάρρος να με απαντήσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε,

    Θα ήθελα να σου πω ότι: ουδέποτε έταξα και ουδέποτε, το κυριότερο, απείλησα ή εκβίασα κανέναν! Περιγράφεις μια κατάσταση που απλά δεν ισχύει. Αν θέλεις να συνεχιστεί ο διάλογος αυτός, σε προσκαλώ στο γραφείο μου να συζητήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά καταλαβαίνεις ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να μπω σε έναν ανώνυμο διάλογο με έντονα κακόβουλο και δυσφημιστικό χαρακτήρα.

    Μιχάλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή