Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Θέλω τη γνώμη σας!

Με το blog αυτό θέλω να χαιρετήσω παλιούς και νέους φίλους και να προσκαλέσω τον καθένα και την καθεμιά σε έναν δημόσιο διάλογο ελεύθερο, ανοιχτό και ουσιαστικό. Μέσα από το blog αυτό θέλω να δω να αναπτύσσονται συμφωνίες και διαφωνίες, αντιπαραθέσεις και επιχειρήματα, μ' ενδιαφέρει να δω έναν γόνιμο διάλογο!

Να είστε σίγουροι ότι θα παρακολουθώ όλα τα μηνύματα. Να αισθάνεστε ελεύθεροι να ρωτήσετε ό,τι θέλετε, να αισθάνεστε ελεύθεροι να κρίνετε όπως εσείς θέλετε, να κάνετε τις προτάσεις σας για τα θέματα που σας απασχολούν. Μπορεί να μην μπορώ να απαντώ στον καθένα σας ξεχωριστά, να ξέρετε όμως όλοι ότι και τις απόψεις θα παρακολουθώ αλλά και απαντήσεις θα δίνω και θα συμμετέχω ενεργά.

Επιθυμώ να μπορεί να γράφει σ' αυτό το blog οποιοσδήποτε, χωρίς αναγκαστικά να πρέπει να είναι εγγεγραμμένος χρήστης. Αρκεί να χρησιμοποιεί τους ελάχιστους, αυτονόητους κανόνες ευπρέπειας που επιβάλλει ένας δημόσιος διάλογος!

Σας χαιρετώ όλους και όλες και φυσικά... θέλω τη γνώμη σας!!!

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια κ. Χαλκίδη, μακάρι ο διάλογος για την Παιδεία να δώσει τις λύσεις που θέλουμε στην Εκπαίδευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ "ΓΡΑΦΕΙΣ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλή η άμεση προσπάθεια επικοινωνίας μέσα από το διαδίκτυο. Εύχομαι να υπάρχει συνέχεια και συνέπεια. Καλή αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει πίκρα , υπάρχει αγανάκτηση , υπάρχει απογεοήτευση .Ποιος μπορεί να πείσει πλέον όλους εμάς που διαψευστήκαμε ; ποιος μπορεί να μας πείσει ότι ο Καραμανλής θα κάνει ό,τι δεν τόλμησε ή δεν είχε τη βούληση να πράξει την πρώτη τετραετία της διακυβέρνησής του , τότε που διέθεται την άνετη πλειοψηφία στη βουλή;Γιατί άραγε τώρα να ρθει σε σύγκρουση με συμφέροντα , να κάνει ρίξεις και τομές που έχει ανάγκη ο τόπος , όταν επί πέντε ολόκληρα χρόνια ήταν θεατής ; και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας γνωρίζει τι πρέπει να γίνει , ποιους πρέπει να στείλει σπίτι και ποιους στη φυλακή . Γνωρίζει ότι πρέπει να καθαρίσει τον τόπο από τα λαμόγια της εφορίας , της πολεοδομίας , των τελωνείων ,τα τρωκτικά των νοσοκομείων και των δημόσιων οργανισμών , που λυμαίνονται τα χρήματα του ελληνικού λαού και πλουτίζουν σε βάρος του . Να καταργήσει περιττές επιτροπές και συμβούλια , να εισπράξει φόρους από αυτούς που μόνιμα φοροδιαφεύγουν και επιτέλους να βρει δέκα
    τίμιους και εργατικούς ανθρώπους για τα υπουργεία . Απλά πράγματα ζητάει ο λαός και αυτά δυστυχώς δεν τα είδε . Ανταυτών είδε γιατρούς να τα παίρνουν , εφοριακούς , τελωνειακούς , πολεοδομικούς και λοιπούς της δημόσιας διοίκησης να πλουτίζουν , υπουργούς να ενέχονται σε μίζες και σκάνταλα η σημαία μας κατά της διαφθοράς έγινε κουρέλη και σάβανο . Με τι κουράγιο και κυρίως με ποια ελπίδα να συνεχίσουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή